1

Wees oplettend O oprechte Selefie!

Geschreven door Shaych Rabie' ibn Haadie al-Madchalie

Shaych Rabie' ibn Haadie al-Madchalie (hafiedehoellaah) zegt aan het einde van zijn boek: Manhadj Ahloes-Soennah wal-Djama'ah fie Naqd al-Koetoeb war-Ridjaal wat-Tawaa-if blz. 185:

Wees oplettend O oprechte Selefie! En pas op dat je niet meegesleurd wordt naar de verdediging van Ahloel-bid'ah, -dwaling en -atheïsme, die allen (hedendaags) zijn aangesloten tot de hizbie- en politieke sekten. Want voorwaar, velen die beweren Selefie te zijn doen vandaag de dag niets anders dan de problematische Ahloel-Bid'ah, zoals: de Raafidah, Chawaaridj en de gravenaanbiddende Soefies de beleiders van al-Hoeloel en al-Itihaad [1] te verdedigen. Degene waar Shaychoel-Islaam ibn Temiyyah over zegt: "Degene die hen verdedigt is erger als degene die de christenen en de godenaanbidders verdedigt!" [2] En vergeet de verdediging, van diegene die Selefiyyah claimen, voor Ahloel-Bid'ah tijdens de zaak Konar [3] en de Golfoorlog tegen de mensen van Tauwhied op het Schiereiland (Saoedi-Arabië) niet. Als je echter een tijdje door hen in de maling bent genomen, wordt dan wakker! ((Een gelovige laat zichzelf niet tweemaal uit hetzelfde holletje bijten!)).


_____________________________________
[1] De overtuiging dat er geen werkelijkheid is behalve Allaah, m.a.w. alles wat bestaat is volgens hen in werkelijkheid Allaah.
[2] Dar` Ta'aared al-'Aql wan-Naql 6/171-173.
[3] De Selefiestaat die gesticht was tijdens of vlak na de Afghaanse oorlog tegen de Russen onder leiding van de Selefiyyah verkondiger Shaych Djamiel ar-Rahmaan (rahiemehoellaah), die vermoord is door één van de leden van de dwalende Ichwaanoel-Moeslimien sekte.

0 reacties:

Een reactie posten

Live duroos